leeediiig!

Nu är man äntligen lediig!! så jävla skönt! och det är jag i hela 5 dagar :) Och idag när jag väl vaknat, så blir de att göra sig i ordning för man kanske ska på grillparty ikväll sen ;) så nu hoppas jag verkligen att de blir bra väder annars bllir Jag ledsen :( haha
Ne men nu måste jag sova så jag kommer upp någon gång;) men det värsta är att jag ligger redan nerbäddad men är inte ett dugg trött :( men får väl ta och räkna får elller något...
God natt monster

marängswiss

Sitter i myskläderna i soffan och kollar på Simpson och äter marängswiss:) super gott,mohaha
snart göra sig klar för att göra sista natten på jobbet och sen är man ledig!!! så jävla skönt! och håller tummarna för fint väder så att man kanske kan åka båt eller dra ihop ett gäng och grilla:)

Hungerspelen

Nu var det ett jävla bra sen man skrev här :P men har väl varit upptagen eller bara inte haft en aning om vad jag ska skriva.
men tänkte typ bara berätta att jag köpt ny lur idag :D blev samsung galaxy S3 :) stor som fan är den och håller fortfsrnde på att försöka lära mig den. Men de är inte de enda jag gjort idag utan har varit och fixat till mina piercings vid nyckelbene, så hoppas dom blir bra nu håll tummarna för mig ;)
Men nu har jag precis kommit hem från nattskiftet och tryckt i mig ett äpple så jag inte vaknar av hunger imorgon, och nu ska jag fortsätta läsa min bok (som för övrigt är så jävla bra!) och sen sova bort hela dagen:)
God natt på alla monster ♡

Baileys glass?

Sitter med familjen och käkar ost och kex med lite räkor och kollar på finalen av let's dance, så det är mys på hög nivå här hemma :)
Och idag har jag testat en helt ny glass sort som jag aldrig smakat innan! Den är av märket häagen-dazs och smaken är baileys! Och säger bara fy farao vad god den va! Smaka precis som baileys:D blev helt till mig när jag såg glassen inne på affären haha :P så nu har jag ännu en glassfavorit;)

i väntan..

Gjort sig i ordning och sitter nu här i väntan på att börja gå ner till bussen och åka in till stan och möta Becca :)
Men så jävla tråkigt väder ute, jag som tänkte inviga mina fina ponnyskor :( och känns lite onödigt att man fixat håret när de ändå regnar ute, tur att man har stor luva ;)

rebecca mac kenzie
Fan fortfarande inte vant mig vid min nya hårfärg (och den är än inte klar) och överväger verkligen att färga håret mörkt igen :P

Skitsofren? Humörsvängningar?

Börjat fundera väldigt mycket senaste tiden och har kommit fram till att jag är nog skitsofren eller lider av grova humörsvängningar eller något liknande :P. För ena stunden kan jag känna mig hur lycklig som helst och vara glad och tänka och känna att nu mår jag fan bra och livet är underbart, tills nästa stund då jag känner mig ensamast i hela världen och fett jävla depp. Va fan är de med mig egentligen!? Har nästan panik över hur jag ska göra med min framtid och allt, och jag som alltid varit en sån människa som levt för stunden och struntat i morgondagen. Fast kanske är bra att man börjar tänka framåt lite? men panik över de ska jag väl ändå inte ha?
Men de har hänt ganska mycket nu dom senaste månaderna så de har nog en väldigt stor del i det hela.

Men nog snackat om depp nu är jag jävligt trött och ska sova så de blir morgondagen då jag ska träffa min vapendragare och komma på andra tankar :)

rebecca mac kenzie
RSS 2.0