Promenad

Idag har det inte hänt mycket alls. Bara jobbat, fast fick börja lära mig märkstationen på jobbet nu så de är riktigt kul :)
Sen efter jobbet så tog jag och Puffen en liten promenad ut till Jogersö och gick runt där i mörkret, och båda är mörkrädda så blev ingen bra kombo ;)
Sen har jag försökt att övertala en kompis idag att han skulle ställa upp på att jag skulle få ta en massa nakenbilder på honom som vi sedan skulle göra en kalender av och sälja haha men han är för tillfället väldigt svår flirtad men jag ska nog kunna få honom att ändra sig ;)

niklas lidell
Puffen som blir bländad av min skönhet ;)

Nörd

Var föbi Elgiganten idag, så nu är man några tusenlappar fattigare. Blev ingen nikon 1 utan köpte en vanlig systemkamera istället, en Nikon D3100, och jag älskar den♥
Sen blev de leka lite nörd och införskaffade mig ett Play station 3 oxå :) och har nu suttit i timmar och spelat hahah så nu är man väl snart en officiell spelnörd ;) Men shit va spelen till ps3 är dyra! :O så måste hitta någon sida eller något liknande som kanske har billigare. För jag måste köpa massa spel nu så jag kan piska killarna i tv-spel sen ;) mohaha



Mina två nya älsklingar♥

Jaaaa!!

Så jävla bra!! Har fått förlängt på jobbet igen!:D sånt här gör mig så jäkla glad:)
Och nu ska jag äntligen få lära mig så kallade M3 så blir lite mer variation :)

Dåligt väder

Som vanligt när man jobbar förmiddag så man har tid att göra något kul på eftrmiddagen så ska de Alltid vara dåligt väder!! :( Jag fattar inte! men sen när jag börjar jobba eftermiddag igen då kommer de att vara skit fint väder, för de är de fan jämt :(
Men nog tjat om väder som en gammal kärring ;) Idag har jag gjort en av mina favorit rätter, Tortillatårta! :D Och de va sjukt jävla gott och fick mig i alla fall på lite bättre humör ;)
Men imorgon tänkte jag nog ta en sväng förbi elgiganten och köpa mig ett PS3 och kameran Nikon 1 :) men får se hur de blir med de ;)

PS3

Dååliig daaaag!

Idag har jag bara en såndär riktigt jävla dålig dag!  men egentligen har jag inte riktigt någon aning om varför eller något. Bara sånadär saker som irreterat lite extra idag.
Och fick bara en sån dålig känsla att ingenting går som jag vill nu, och jag är verkligen på väg ner i en dålig dvala :( Men får se, vinden kanske vänder :) ne nu får jag sluta klaga! :)

Rebecca Mac Kenzie'
Uttråååkaaad!!!!

Kääär

Satt och kolla på de där eurovision song contest idag när de va, och blev heeeelt förälskad i grabben som pressenterade Tyskland! Han heter Roman Lob och har dom mest fantastiska ögon! så han är en utav alla andra blivande män jag tänkt :)

roman lob
kan man bli annat än kär?

blond

Hej hej har haft en riktig dålig uppdatering jag vet, men har haft massa nadra saker att tänka på.
Till att börja med har jag inte träffat/sett Adam över huvud taget :/ så får se när de blir....
Men annars har jag bara njutit utav min ledighet i fulla drag :) varit som vanligt med mina nära och kära:)
Men på råga på allt så har jag gått och blivit blond :) fick någon knäpp här om dagen och bestämde att jag behöver en förändring! och istället för att pierca eller tattuera mig som de brukar sluta med så bytte jag hårfärg :)
Dyrt har de blivit och har färgat håret Massor med gånger, så nu är de liiite slitet :p Men känner mig inte hel klar än, för det är inte riktigt färgen jag vill ha så får se, så blir nog några ¨färgningar till ;)


askblond guldblond
Vill bli mer askblond men nu är jag mer guldblond (bilden ger inte håret rättvisa)
Men hiss eller diss är ju frågan? :P
Själv känner jag att jag passar bättre i mörkt men känns som jag vill va ljus nu i sommar så färgen får stanna! :D

Stockholm

Idag blir de inte något sova inte, ne för så fort man slutat (som är 6 på morgonen) är de bara hem och göra sig i ordning och dra till Stockholm. Jag som inte sovit något förut heller :(
Så jag kommer vara riktigt trött idag men de är de nog värt, ska träffa min lilla Bambi idag :D eller träffa och träffa blir de väl inte, men får se han i alla fall haha :P saknar honom så sjukt äckligt snopp mycket :(

Lagat mat

Idag känns det inte som jag gjort annat än att lagat mat, men de är bra för då har jag mat nu i veckan så slipper laga då ;) Har till och med gjort potatisgratäng för första gången i mitt liv! så jävla gott det är! hoppas bara den blev bra för har inte hunnit smaka för tog precis ut den ur ugenen.
Men snart måste jag göra ännu mer mat för måste ha med mig något smarrigt till nattskiftet ;)
Men efter det så får jag hoppas Puffen hör av sig så vi kan ta och gå på en lite promenad innan jobbet. Behöver röra lite på mig nu när jag slaravat med träningen så mycke :S hahah  :P



Sista natten att jobba idag oxå, så jävla skönt nu är man snart lediiiigg!!!
så imorgon blir de hänga med Berran, sen får man se vad vi hittar på :)



Duktiga jag

Igår var jag jätte duktig, jag tog en hel dag och städa mitt äckliga rum, rensade min stökiga garderob, bädda rent i sängen m.m, blev att kasta en hel soppsäck med kläder, och har till och med vikt kläderna!:O hör och häpna! min garderob har aldrig varit så välstädad sen jag typ va 5 och morsan hade hand om de :P haha
Men de sura var att de va så jäkla fint väder ute och jag tillbringade hela dagen inne :( skulle egentligen leka med min vapendragare Becca, men blev inte så ;) men ska va fint väder hela veckan säger dom, så får hoppas de kommer vara de nu på ledigheten:)

Jag och min kära vapendragare

Lagerplundring?

Idag blev de gå upp tidigt, försöka väcka min far (som inte är de lättaste) så att han kunde ta och skjutsa in mig till intersport eftersom dom hade lagerplundring :)
Så när jag äntligen fått upp honom så bar de iväg, och det måste varit den sämsta lagerplundringen, för dom hade nästan ingenting som var billigare?:O men hittade i alla fall ett par skor och en t-shit att träna i :) så det löste sig i alla fall ;)
haha och jag tycker de är så roligt, jag äger 10000 par skor men inte en enda tränings dojja :P men nu har jag två i alla fall :)

Fest!

Äntligen så fick man en anledning till att dricka lite :), blev att dra hem lite tidigare från jobbet idag eftersom vännerna skulle grilla och festa:)
Så tog mitt pick och pack och åkte till dom :) blev en riktigt härlig kväll med mycket skratt:)
Men blev inte så sent, så dags att bädda ner sig så man orkar jobba imorgon oxå. Sen får man hålla tummarna att de händer något kul nästa helg då man är ledig istället ;)
God natt sov gott!

Mysdag

Riktigt skön dag igår, fint väder och bra sällskap kan de bli bättre?
Blev åka direkt till Berran sen dra och handla grejer till taco mums! Och efter man ätit sig till matkoma så va de vara lägga sig i sängen och kolla desperate housewife resten av kvällen haha :)

Och nu ännu en dag med fint väder så måste man jobba :( Skjut mig!

Social dag

Ska va social idag, ska leka med min Babe Becca efter jobbet :) så får se om jag orkar träna idag eller om jag drar direkt till henne och myser;)
Känns som jag aldrig träffar folk nu när jag jobbar, fast de gör jag väl men inte så mycket som jag skulle vilja ;) haha

Lycklig!

Idag känner jag mig lite extra lycklig! :D För min chef kalla in mig på kontoret idag, och då fick jag veta att jag fått förlängt! Wohoo! så jävla skönt!
Nu är de bara hålla tummarna att man kanske kan få fast där oxå :) skulle göra mig så lycklig!!


Glaaad!

Husdjur?

Tänk om man hade ett husdjur som djuret nedan? :O hur häftigt skulle inte de ha varit? Haha
Jag vill ha den!:D

Saknad

Saknar dig som fan min lilla prins:( hoppas vi ses snart <3

tisdag

Idag har jag bara varit hemma, hjälpt mamma lite och lagat risotto som jag lyckades väldigt bra med:) sen blev de en snabbis in till nyk och införskaffa ett par nya träningsskor, pilatesboll och en träningströja, så nu ska jag träna för fullt! hahaha
Men nu sitter jag här och väntar på att pogramet Outsiders ska börja :P så ska nog gå och göra lite te och mackor till mig :)

hemma igen

kom hem för en liten stund sen, efter att ha varit hos Puffen med honom, emil och Hilda :) blev kolla den efterlänktade filmen This Means War :) och som jag hade trott så va filmen riktigt rolig och bra! och den blev ju inte sämre för att världens snyggaste kille är med i den ;) ingen mindre än självaste Tom Hardy Grrr!
Men nu ska jag bädda ner mig och sova lite, sista lediga dagen imorgon dessutom :/
God natt!


Min blivade man.. haha

riktigt bra helg

Är precis vad jag har haft :) Har bara varit med mina nära och kära precis som jag ville ha de den här helgen :)
Började med en mysmiddag hemma hos Hilda med henne och Becca, där såg vi en skit bra film och gotta oss i gottigheter :) Sen på lördag var de ju Oxelömarknad, och som tradition då så måste man i alla fall gå ett varv där, så de gjorde vi och då hitta jag en så himla fin drömfångare! så den fick hänga med mig hem :)
Sen har jag bara varit ute hos syrran och grillat och stekt fläsk i solen, märks att sommarn närmar sig´, så skööönt!! :D


Så fin är den :)

vig som ett kylskåp...

Var precis vad jag kände mig som när jag nyss testade på det där med Yoga haha :P
Men kul va de! ;D så blir köra lite och kolla om man kanske kan bli lite smidigare i kroppen, för som de va nu så kände jag mig som 80 år i kroppen hahaha
men nu måste jag verkligen göra mig klar för jobbet och är så jävla dåligt väder så ska nog åka bil idag istället för att cykla ;) Håller verkligen tummarna för att de ska bli fint väder imorgon och hela min ledighet, så jag oxå får njuta och sola lite nu när man är så jävla blek :O


Alien på jorden?

Vaknade alldeles för tidigt idag :( fan då inte bra, måste sova mina 8 timmar för att bli människa, så inatt på jobbet kommer jag nog förvandlas till en ailen eller något.
Men kan inte göra så mycket åt saken för kunde inte sova. Så nog snackat om mitt lilla ''sömnproblem'':P
Nu sitter jag här och väntar på att mitt bröd ska bli klart som står i ugnen, är så sugen på en macka!
Sen undertiden den ska svalna så tänkte jag ta en liten runda på crosstrainern sen göra mig klar och göra sista natten på jobbet :) såå sköönt för sen är jag leedig!! mohaha
Och i helgen är de ju Oxelömarknad oxå, undrar om man drar dit.


Känner mig så här glad just nu :) Sista natten och i helgen ska jag vara med mina älskade brudar♥

JOOORDGUUBBAAAAR!!

Men nu känns de iallfall lite bättre, sitter och äter årets första (belgiska) Jordgubbar med mjölk och bara njuter, DE ÄR JU SÅ GOTT!! Mohahha. Det vände snabbt, från att va helt uttråkad och hysterisk till glad på bara en skål jordgubbar haha bästaste medicinen ever :P


Mums♥

Trååååååk

Idag har jag inte haft någon speciellt rolig dag.
Tänkte att jag skulle hitta på något kul idag eftersom jag jobbar natt, men nej! så kul får man inte ha de, först och främst va de skit väder, så blir inge sola eller grillning för min del inte. Sen ringer tandläkarn och då fick jag äntligen min tid som jag väntat efter, för att få fixa min tand som jag råkade ha sönder när jag bet på min tungpiercing. Men när jag väl lagt på så blev jag osäker om hon sa kvart i eller kvart över hahah åhh jävla minne ibland! :P Men nu är i alla fall tanden fixad, och de blev både smärtsamt och dyrt :(
Sen ville jag fixa naglarna idag men vet inte om jag pallar :/ Men får väl ta mig i kragen och göra de, dom ser ut som skit!

Mina hemska tandförstörande piercingar och mina äckliga naglar hahaha

yoga eller pilates?

Var med Emil och Puffen på gymmet idag igen, så nu är jag stor och stark! mohahaha
Sen blev de lite små öm cykla hem till Puffen som bjöd på käk:) Sen raka vägen hem och nu ligger man här och funderar lite.
Och tidigare idag fick jag någon fix idé att jag skulle kanske börja med Yoga eller Pilates typ :P så jag klicka hem en bok som jag ska läsa och som de skulle va någon instruktions cd i :P så får se hur de här går nu, om de ens är något för mig? och om de ens funkar? haha

Duktig man har varit då...

Kom hem för en liten stund sen, för efter jobbet drog jag och Puffen och gymma! :O hör och häpna!
kul va de fast man märker hur svag man är,  pallar typ ingenting! så blir ligga i hårdträning nu så man kan se ut som sin förebild:

Sexy♥

lockigt

för en gångs skull så gick jag och la mig med blött hår igår, och nu när jag vakna va håret helt lockigt :O hahah fett tufft, såg faktiskt ganska fint ut :P


Men nu så blir de sätta upp krullet i en toffs, fixa de sista sen dra till jobbet :( men vill inte! vill fan grilla och va med mina monster nu när de är så jävla fint väder :'( får hålla tummarna att de blir regn, för får inte jag ha roligt ska ingen annan ha de heller ;) hahahaha

stackare..

Det är synd om lilla Roxy idag (Roxy är min systers och roberts hund/kärleksbarn).
Hon och sina stolta föräldrar var ute i skogen och myste i de varma vår vädret, men då lyckas jycken bli ormbiten så hela hennes nos svullna upp. Så eftersom det inte finns några veterinär öppen i den här bondhålan så fick dom åka till Eskilstuna. Och där va hon tyvärr tvungen att stanna under natten, lilla kissen då :/
Så får hålla tummarna att hon blir helt frisker!

spadag!

Idag fick jag äntligen min egen dag! har tränat och ätit god mat och sitter nu med färg i håret och ansiktsmask och ser sådär grymt jävla sexig ut ;) Grrr!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och stå där läääänge. då blir de rakning och peeling sen när jag kommer ut ska naglarna fixas och brynen plockas! :D så jävla skönt att pyssla om sig själv, man känner sig så fräsch och fin efter :)

Skjut mig!!!

Känslan som uppstår när kl ringer på morgonen och jag vet att jag måste upp...

Ensam och över given

Sitter nu här i min ensamhet, helt övergiven i mörkert :( haha
Nedå Puffen drog för en liten stund sen, skulle egentligen ha egendag idag med ansiktsmask, rakning, peeling, nagelfix, hårfärgning mm. Men blev ju inte så, drog med mig lilla puffen hem istället :) Så blev vräka i sig massa taco och snacka skit :)
Men nu tror jag faktiskt jag ska sätta på mig en liten mask och luta mig tbx i soffan innan jag ska gå och lägga mig, om jag nu vågar :(



Bara tvungen att visa upp mina nya skor som jag fick hem igår :D så fina! jag är kääär! <3


och bara för jag är så jävla snäll och bäst ;) så köpte jag ett par till min lilla vän Becca:P

skjuten med laser!

shulullulu!
Idag åkte jag och mötte upp Becca i stan, för vi skulle bli skjutna med laser! :O haha och då menar jag att vi skulle testa på att ta bort en utav våra fula gaddar vi har.
Och det gick väl bra kan jag väl säga, gjorde lite ont på vissa ställen men inte så jätte farligt. Men skulle nog dock va mycket jobbigare att sitta en kvart och göra de där (vårat gick på typ 2min) :P
Men får se om man fortsätter eller hur jag kommer göra.
Sen skulle vi träna och plugga körkort, men blev inte så mycket av det ;) gick och käka istället, mycket bättre! haha
sen har de inte hänt så mycket mer faktiskt denna dag. Men imorgon då jävlar! då ska jag ha en egen dag med att bara pyssla om mig själv :D sååå sköönt!! 






Min gadd  är nu äntligen klar! blev klar i ons. känns så jävla mycket bättre :) nu kan jag slippas skämmas för dom fula vingarna som va där innnan och springa naken på stan ;D
RSS 2.0